Udskriv
 

Nedenstående ses månedens menu.

Uge: 16
Torsdag d. 18. april
Boller i karry m. ris
Sprøde fetaruller
Fredag d. 19. april
Ribbensteg m. kartofler og sauce
Mini-tapas
Lørdag d. 20. april
Bøf bearnaise m. pommes frites
Mokka-cheesecake
Søndag d. 21. april
Vietnamesisk svinekød m. grønsager og ris
Suppe af søde kartofler og porrer


Uge: 17
Mandag d. 22. april
Pasta m. laks og spinat
Gulerodskage
Tirsdag d. 23. april
Fiskedag - se opslag
Ærtesuppe
Onsdag d. 24. april
Hjerter i flødesauce
Frisk frugt
Torsdag d. 25. april
Brændende kærlighed
Marinerede friterede blomkål
Fredag d. 26. april
Souvlaki - grillspyd m. lam og grøntsager
Hokkaidosuppe
Lørdag d. 27. april
Hakkebøf m. kartofler og bløde løg
Fløderand
Søndag d. 28. april
Stegt flæsk m. persillesauce
Tiramisu


Uge: 18
Mandag d. 29. april
Pasta m. bacon og parmesan
Chokoladekage
Tirsdag d. 30. april
Fiskedag - se opslag
Rødbedesuppe

Den Selvejende Institution (fond), Kollektivhuset "Sophie Amalie Gården",  Marielystvej 50,  2000 Frederiksberg. (CVR nr. 46 19 37 17)