Nedenstående ses månedens menu.

Uge: 13
Fredag d. 29. marts
BBQ-marinerede spareribs m. bagt kartoffel
Cheesecake m. citrus
Lørdag d. 30. marts
Kalvefilet m. gorgonzolasauce
Blomkålssuppe m. hvid chokolade
Søndag d. 31. marts
Flæskesteg m. sauce, kartofler og rødkål
Frisk frugt


Uge: 14
Mandag d. 1. april
Påskefrokost kl. 13-15 - der serveres ikke aftensmad
Tirsdag d. 2. april
Bagt torskefilet m. persillekartofler og citronsauce m. stegte kapers
Karrysuppe m. kylling
Onsdag d. 3. april
Pasta m. svampe og kylling
Bagte forårsløg m. serrano
Torsdag d. 4. april
Buffet m. forskellige tærter
Hønsekødssuppe
Fredag d. 5. april
Wienerschnitzel m. braskartofler
Frisk frugt
Lørdag d. 6. april
Mørbradgryde m. ris
Tarteletter m. skinke
Søndag d. 7. april
Krebinetter m. stuvede ærter og gulerødder
Appelsinfromage


Uge: 15
Mandag d. 8. april
Tomatrisotto
Pæretærte
Tirsdag d. 9. april
Fiskedag - se opslag
Kartoffelsuppe
Onsdag d. 10. april
Spaghetti carbonara
Banankage
Torsdag d. 11. april
Koteletter i fad m. ris
Potato skins m. bacon
Fredag d. 12. april
Thai-festival - se opslag ved restauranten
Lørdag d. 13. april
Boeuff Stroganoff m. kartoffelmos
Kartoffel-squash suppe
Søndag d. 14. april
Kylling korma m. ris
Panna cotta


Uge: 16
Mandag d. 15. april
Wok m. oksekød og grøntsager
Jordbærgrød
Tirsdag d. 16. april
Fiskedag - se opslag
Bagt gulerodssuppe
Onsdag d. 17. april
Millionbøf m. kartoffelmos
Is
Torsdag d. 18. april
Boller i karry m. ris
Sprøde fetaruller
Fredag d. 19. april
Ribbensteg m. kartofler og sauce
Mini-tapas
Lørdag d. 20. april
Bøf bearnaise m. pommes frites
Mokka-cheesecake
Søndag d. 21. april
Vietnamesisk svinekød m. grønsager og ris
Suppe af søde kartofler og porrer


Uge: 17
Mandag d. 22. april
Pasta m. laks og spinat
Gulerodskage
Tirsdag d. 23. april
Fiskedag - se opslag
Ærtesuppe
Onsdag d. 24. april
Hjerter i flødesauce
Frisk frugt
Torsdag d. 25. april
Brændende kærlighed
Marinerede friterede blomkål
Fredag d. 26. april
Souvlaki - grillspyd m. lam og grøntsager
Hokkaidosuppe
Lørdag d. 27. april
Hakkebøf m. kartofler og bløde løg
Fløderand
Søndag d. 28. april
Stegt flæsk m. persillesauce
Tiramisu


Uge: 18
Mandag d. 29. april
Pasta m. bacon og parmesan
Chokoladekage
Tirsdag d. 30. april
Fiskedag - se opslag
Rødbedesuppe