Udskriv
 

Nedenstående ses månedens menu.

Uge: 49
Torsdag d. 8. december
Ungarsk gullasch med ris
Kage
Fredag d. 9. december
Stegt flæsk med persillesovs
Frugt
Lørdag d. 10. december
Indbagt svinemørbrad med flødekartofler
Tiramisu
Søndag d. 11. december
Kogt oksekød med peberrodssovs
Oksekødssuppe


Uge: 50
Mandag d. 12. december
Chili con carne
½ bagt kartoffel med skinkefyld
Tirsdag d. 13. december
Fiskedag - se opslag
Risengrød
Onsdag d. 14. december
Frikadeller
Koldskål
Torsdag d. 15. december
Gule ærter med medister og røget flæsk
Æbleskiver
Fredag d. 16. december
Unghanebryst med pasta og svampesovs
Franskbrød med gravad laks
Lørdag d. 17. december
Bøf Stroganoff med kartoffelmos
Citronfromage
Søndag d. 18. december
Oksehøjrebssteg med bearnaise
Spinatroulade med tun


Uge: 51
Mandag d. 19. december
Irsk stuvning
1 stk med sild
Tirsdag d. 20. december
Fiskedag - se opslag
Jordskokkesuppe
Onsdag d. 21. december
Stegt kalvelever med bløde løg
Sveskegrød
Torsdag d. 22. december
Kylling i karry med bulgur
Amerikansk æblekage
Fredag d. 23. december
Lasagne
Tarteletter med fiskeboller, asparges og rejer
Lørdag d. 24. december
Ande og flæskesteg med tilbehør - 2 billetter
Ris a la mande med kirsebærsovs
Søndag d. 25. december
Hamburgerryg med grønlangkål og brunede kartofler
Æblekage

Den Selvejende Institution (fond), Kollektivhuset "Sophie Amalie Gården",  Marielystvej 50,  2000 Frederiksberg. (CVR nr. 46 19 37 17)