Udskriv
 

Nedenstående ses månedens menu.

Uge: 46
Torsdag d. 14. november
Musaka
Tunmousse
Fredag d. 15. november
Gule ærter med medister og flæsk
Pandekager med syltetøj
Lørdag d. 16. november
Bouef Bourguignon med kartoffelmos
Ris á la mande
Søndag d. 17. november
Søndagsfrokost fra 13-15 - der serveres ikke aftensmad


Uge: 47
Mandag d. 18. november
Hakkebøf med bløde løg
Hyldebærsuppe
Tirsdag d. 19. november
Fiskedag - se opslag
Tomatsuppe
Onsdag d. 20. november
Sprængt kalvetunge med peberrodssovs
Hønsesalat
Torsdag d. 21. november
Forloren hare
Ymerkoldskål
Fredag d. 22. november
Kalvefrikassé
Æblegrød
Lørdag d. 23. november
Flæskesteg med rødkål
Tiramisu
Søndag d. 24. november
Kogt kylling med aspargessovs
Hønsekødssuppe


Uge: 48
Mandag d. 25. november
Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder
Walesboller
Tirsdag d. 26. november
Fiskedag - se opslag
Øllebrød
Onsdag d. 27. november
Kalvehjerter i flødesovs
Æbleskiver
Torsdag d. 28. november
Fiskelasagne
Tarteletter med høns i asparges
Fredag d. 29. november
Stegt flæsk med persillesovs
Frsik frugt
Lørdag d. 30. november
Sprængt andebryst med peberrodssovs
Appelsinfromage

Kollektivhuset Sophie Amalie Gården - Marielystvej 50 - 2000 Frederiksberg