Udskriv
 

Nedenstående ses månedens menu.

Uge: 02
Lørdag d. 16. januar
Kyllingesteg med agurkesalat
Fløderand med kirsebærsovs
Søndag d. 17. januar
Chili vaniljemarineret skinke
Sveske trifli


Uge: 03
Mandag d. 18. januar
Kalvefrikassé
Hyldebærsuppe
Tirsdag d. 19. januar
Fiskedag - se opslag
Aspargessuppe
Onsdag d. 20. januar
Hakkebøf med bløde løg
Pandekager med champignonsfyld
Torsdag d. 21. januar
Farseret kalkun
Stikkelsbærgrød
Fredag d. 22. januar
Stegt flæsk med persillesovs
Frisk frugt
Lørdag d. 23. januar
Benløse fugle med bagt kartoffel/selleri mos
Lagkage
Søndag d. 24. januar
Rullesteg med rødkål
Is


Uge: 04
Mandag d. 25. januar
Squash frikadeller
Gullaschsuppe
Tirsdag d. 26. januar
Fiskedag - se opslag
Tarteletter med høns i asparges
Onsdag d. 27. januar
Thai a la Åå
Torsdag d. 28. januar
Frankfurter med varm kartoffelsalat
Tærte med spinat og laks
Fredag d. 29. januar
Boeuf bourguignon med kartoffelsalat
Æblegrød
Lørdag d. 30. januar
Skinke med flødekartofler
Jordbærtærte
Søndag d. 31. januar
Kogt kylling med aspargessovs
Hønsekødssuppe

Den Selvejende Institution (fond), Kollektivhuset "Sophie Amalie Gården",  Marielystvej 50,  2000 Frederiksberg. (CVR nr. 46 19 37 17)