Udskriv
 

Nedenstående ses månedens menu.

 Opmærksomheden henledes på, at bestilling til beboere og gæster kun kan ske via Kanpla.

Uge: 06
Søndag d. 9. februar
Søndagsfrokost kl. 13-15 - der serveres ikke aftensmad


Uge: 07
Mandag d. 10. februar
Spaghetti carbonara
Blomkålstærte
Tirsdag d. 11. februar
Bagt kullerfilet m. timiankartofler og persillesmør.
Asiatisk suppe m. kylling
Onsdag d. 12. februar
Koteletter i fad m. ris
Bagt ost m. sprøde butterdejsstænger
Torsdag d. 13. februar
Biksemad m. spejlæg
Guf-guf kage
Fredag d. 14. februar
Hakkebøf af vildt m. enebær
Saltbagte kartofler m. stenbiderrogn
Lørdag d. 15. februar
BBQ-marinerede spareribs m. bagt kartoffel
Butterdejstærte m. ricotta og nektarin
Søndag d. 16. februar
Gl. dags oksesteg m. kartofler og sauce
Rejecocktail


Uge: 08
Mandag d. 17. februar
Æggekage
Mazarinkage
Tirsdag d. 18. februar
Fiskedag - se opslag
Gazpacho (kold grønsagssuppe)
Onsdag d. 19. februar
Stegt kalvelever m. bløde løg
Chokoladekage
Torsdag d. 20. februar
Thai-aften
Fredag d. 21. februar
Lasagne m. oksekød
Æblekage m. kanel
Lørdag d. 22. februar
Ribbensteg m. kartofler, skysauce og rødkål
Stegt, paneret blomkål
Søndag d. 23. februar
Brunch kl. 10-12 - der serveres ikke aftensmad


Uge: 09
Mandag d. 24. februar
Chili con carne m. ris
Frisk frugt
Tirsdag d. 25. februar
Fiskedag - se opslag
Cremet kartoffelsuppe
Onsdag d. 26. februar
Marinerede kyllingelår m. ris
Løgtærte
Torsdag d. 27. februar
Frikadeller m. stuvet hvidkål
Drømmekage
Fredag d. 28. februar
Kogt oksespidsbryst m. peberrodssauce
Marinerede tigerrejer m. hvidløg

Den Selvejende Institution (fond), Kollektivhuset "Sophie Amalie Gården",  Marielystvej 50,  2000 Frederiksberg. (CVR nr. 46 19 37 17)