Udskriv
 

Nedenstående ses månedens menu.

Uge: 03
Fredag d. 17. januar
Gullasch med kartoffelmos
1. stk med røget laks
Lørdag d. 18. januar
Skinke med flødekartofler
Jordbærtærte
Søndag d. 19. januar
Kogt oksekød med peberrodssovs
Oksekødssuppe


Uge: 04
Mandag d. 20. januar
Skipperlabskovs med rødbeder
1 stk m. sild
Tirsdag d. 21. januar
Fiskedag - se opslag
Kartoffelsuppe
Onsdag d. 22. januar
Boller i karry med ris
Koldskål
Torsdag d. 23. januar
Stegt lever med bløde løg
Frisk frugt
Fredag d. 24. januar
Chili/vanilje marineret skinke med rösti
Jordbærgrød
Lørdag d. 25. januar
Benløse fugle med kartoffelmos
Svinkløv lagkage
Søndag d. 26. januar
Ribbensteg med rødkål
Rejecocktail


Uge: 05
Mandag d. 27. januar
Frankfurter med varm kartoffelsalat
Hyldebærsuppe
Tirsdag d. 28. januar
Fiskedag - se opslag
Risengrød
Onsdag d. 29. januar
Brunkål med flæsk og medister
Muffins
Torsdag d. 30. januar
Kyllingebryst med ratatouille
Tunmousse
Fredag d. 31. januar
Stegt flæsk med persillesovs
Æblekage

Kollektivhuset Sophie Amalie Gården - Marielystvej 50 - 2000 Frederiksberg