Udskriv
 

Af hensyn til køkkenets forberedelse af den daglige middag, beder vi venligst om tilmelding senest 2 dage før.

Tilmelding kan ske personligt, telefonisk eller ved at benytte denne formular.














Uge: 29
Fredag d. 19. juli
Grill-aften
Softice
kuverter
Lørdag d. 20. juli
Mørbradbøf m. champignon á là creme
Rabarbergrød
kuverter
Søndag d. 21. juli
Italiensk gryderet m. okse, rodfrugter og kartofler
Appelsinfromage
kuverter


Uge: 30
Mandag d. 22. juli
Tomattærte m. hytteost
Syltet frugt m. vaniljecreme
kuverter
Tirsdag d. 23. juli
Fiskedag - se opslag
Kold sommer-melonsuppe
kuverter
Onsdag d. 24. juli
Lasagne m. oksekød
Gravad laks
kuverter
Torsdag d. 25. juli
Kylling i karry m. ris
Jordbær m. fløde
kuverter
Fredag d. 26. juli
Kalveculotte m. søde kartofler
Carpaccio
kuverter
Lørdag d. 27. juli
Forloren hare m. kartofler og sauce
Stegt camembert
kuverter
Søndag d. 28. juli
Oksefilet m. bearnaise og bådkartofler
Koldskål m. kammerjunkere
kuverter


Uge: 31
Mandag d. 29. juli
Pulled port m. coleslaw og bagt kartoffel
Frisk frugt
kuverter
Tirsdag d. 30. juli
Fiskedag - se opslag
Jordskokkesuppe
kuverter
Onsdag d. 31. juli
Butterdejsstang m. kartofler, skinke og grønt
Is
kuverter


Den Selvejende Institution (fond), Kollektivhuset "Sophie Amalie Gården",  Marielystvej 50,  2000 Frederiksberg. (CVR nr. 46 19 37 17)