Udskriv
 

Af hensyn til køkkenets forberedelse af den daglige middag, beder vi venligst om tilmelding senest 2 dage før.

Tilmelding kan ske personligt, telefonisk eller ved at benytte denne formular.














Uge: 49
Lørdag d. 10. december
Indbagt svinemørbrad med flødekartofler
Tiramisu
kuverter
Søndag d. 11. december
Kogt oksekød med peberrodssovs
Oksekødssuppe
kuverter


Uge: 50
Mandag d. 12. december
Chili con carne
½ bagt kartoffel med skinkefyld
kuverter
Tirsdag d. 13. december
Fiskedag - se opslag
Risengrød
kuverter
Onsdag d. 14. december
Frikadeller
Koldskål
kuverter
Torsdag d. 15. december
Gule ærter med medister og røget flæsk
Æbleskiver
kuverter
Fredag d. 16. december
Unghanebryst med pasta og svampesovs
Franskbrød med gravad laks
kuverter
Lørdag d. 17. december
Bøf Stroganoff med kartoffelmos
Citronfromage
kuverter
Søndag d. 18. december
Oksehøjrebssteg med bearnaise
Spinatroulade med tun
kuverter


Uge: 51
Mandag d. 19. december
Irsk stuvning
1 stk med sild
kuverter
Tirsdag d. 20. december
Fiskedag - se opslag
Jordskokkesuppe
kuverter
Onsdag d. 21. december
Stegt kalvelever med bløde løg
Sveskegrød
kuverter
Torsdag d. 22. december
Kylling i karry med bulgur
Amerikansk æblekage
kuverter
Fredag d. 23. december
Lasagne
Tarteletter med fiskeboller, asparges og rejer
kuverter
Lørdag d. 24. december
Ande og flæskesteg med tilbehør - 2 billetter
Ris a la mande med kirsebærsovs
kuverter
Søndag d. 25. december
Hamburgerryg med grønlangkål og brunede kartofler
Æblekage
kuverter


Den Selvejende Institution (fond), Kollektivhuset "Sophie Amalie Gården",  Marielystvej 50,  2000 Frederiksberg. (CVR nr. 46 19 37 17)