Udskriv
 

Af hensyn til køkkenets forberedelse af den daglige middag, beder vi venligst om tilmelding senest 2 dage før.

Tilmelding kan ske personligt, telefonisk eller ved at benytte denne formular.














Uge: 03
Fredag d. 17. januar
Gullasch med kartoffelmos
1. stk med røget laks
kuverter
Lørdag d. 18. januar
Skinke med flødekartofler
Jordbærtærte
kuverter
Søndag d. 19. januar
Kogt oksekød med peberrodssovs
Oksekødssuppe
kuverter


Uge: 04
Mandag d. 20. januar
Skipperlabskovs med rødbeder
1 stk m. sild
kuverter
Tirsdag d. 21. januar
Fiskedag - se opslag
Kartoffelsuppe
kuverter
Onsdag d. 22. januar
Boller i karry med ris
Koldskål
kuverter
Torsdag d. 23. januar
Stegt lever med bløde løg
Frisk frugt
kuverter
Fredag d. 24. januar
Chili/vanilje marineret skinke med rösti
Jordbærgrød
kuverter
Lørdag d. 25. januar
Benløse fugle med kartoffelmos
Svinkløv lagkage
kuverter
Søndag d. 26. januar
Ribbensteg med rødkål
Rejecocktail
kuverter


Uge: 05
Mandag d. 27. januar
Frankfurter med varm kartoffelsalat
Hyldebærsuppe
kuverter
Tirsdag d. 28. januar
Fiskedag - se opslag
Risengrød
kuverter
Onsdag d. 29. januar
Brunkål med flæsk og medister
Muffins
kuverter
Torsdag d. 30. januar
Kyllingebryst med ratatouille
Tunmousse
kuverter
Fredag d. 31. januar
Stegt flæsk med persillesovs
Æblekage
kuverter


Kollektivhuset Sophie Amalie Gården - Marielystvej 50 - 2000 Frederiksberg